7 magnifici din diverse domenii au arătat care este șansa Botoșaniului FOTO/VIDEO

Sâmbătă, cu o zi înainte de româneasca sărbătoare a Dragobetelui, câteva sute de membrii ALDE Botoșani și-au ales conducerea municipală. Liviu Rădășanu, viitorul primar al municipiului Botoșani, a fost confirmat în funcția de Președinte. 7 oameni deosebiți, care performează în domeniile lor, dar care nu au putut fi prezenți la lucrările Adunării de alegeri, au transmis video mesajul lor de susținere pentru candidatura lui Rădășanu, dar și de susținere pentru viitoarea candidatură de preluare a Primăriei Botoșani și de modernizare a administrației publice locale.
”Mie întotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu tinerii, cum este viitorul primar și președintele organizației municipale ALDE

Botoșani, Liviu Rădășanu. Voi face tot ce este posibil și ține de mine pentru a-i ajuta să realizeze tot ce și-au propus, pentru că această echipă de oameni tineri”, a spus Alexandru Viorel Zarug, președinte fondator al ALDE Botoșani.
”Îl cunosc pe Liviu de mulți ani și îl recomand pentru funcția de președinte al organizației municipale ALDE Botoșani tocmai pentru că am încredere în el și cred că este o alegere foarte bună pentru partid. Are o putere de muncă extraordinară și sunt convins că va face o echipă bună cu ceilalți colegi”, a transmis Dan Moruzi, fost subprefect al județului Botoșani.
”Ca și botoșănean l-aș vota din toată inima. Am auzit numai lucruri bune și frumoase despre el, nimic compromițător. Eu spun că se pretează pentru viitoarea conducere a municipiului Botoșani. Mai ales că face parte și din ALDE, un partid cu reale posibilități de a ajunge la guvernare prin reprezentantul său, domnul Tăriceanu și prin doamna președinte de județ, doamna Liliana Mincă. Din partea mea au tot sprijinul că îi voi ajuta cu orice, numai pentru bunul mers al acestui județ, care este așa prăpădit și nu îl bagă nimeni în seamă”, este convins Aurel Fediuc, antreprenor, patronul complexului Lebăda.
”Îl cunosc de foarte mult timp pe domnul Liviu Rădășanu. Este un om onest, un om cinstit, un om drept, un om care poate face bine botoșănenilor. Prin această prismă, îl recomand ca în viitorul apropiat să poată face și el ceva pentru acești botoșăneni, să îi respecte și să le dea o șansă”, este mesajul transmis de către Costel Bălăucă, administratorul firmei ABC -CON Internațional, una dintre cele mai vechi și mai serioase firme de construcții din Botoșani.
”Am conlucrat în anumite proiecte cu tatăl lui Liviu Rădășanu. Provine dintr-o familie de intelectuali, o familie serioasă, o familie de apreciat. Pe Liviu îl recomand în orice funcție aleasă. Este un tânăr care promite, un tânăr care are și expertiză, îi cunosc capacitățile de a se organiza, de a coordona proiecte, de a lucra cu echipe. Am toată încrederea în Liviu”, a declarat Dumitru Arpinte, cel care a condus Bank Post.
”Salutare tuturor botoșănenilor. De peste 15 ani îl cunosc pe Liviu Rădășanu. Îi cunosc , de asemenea, capabilitățile și spiritul gospodăresc, îl consider o tipologie care să aibă o abordare modernă cu privire la politică și administrație și îl susțin în demersul său politic. Consider că este mai mult decât necesară o schimbare de generație la nivelul administrației botoșănene, o administrație mai aplecată către instrumentele moderne de a conduce, către instrumentele moderne de atragere a fondurilor europene și către modelele occidentale aplicate la nivelul administrației botoșănene”, consideră Florian Moruzi, administratorul cunoscutei firme Casa Pâinii.
”Știu că domnul Liviu este un băiat foarte educat și cultivat, cu acuratețe deosebită în desfășurarea activităților profesionale. Îl recomand cu cea mai mare căldură. Eu sunt un admirator al domnului Călin Popescu Tăriceanu, care în perioada 2004 – 2008 a avut cea mai performantă guvernare din istoria postdecembristă a României”, a spus și Gheorghe Hrincă, doctor în științe biologice, cercetător științific principal la Stațiunea Popăuți, laureat al mai multor premii în domeniul cercetării.

362Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

362Shares