Căsuța îngerilor cu Down s-a umplut iar de îmbrățișări ALDE – TLDE

#Ziua_Mondiala_a_Sindrumului #Down a fost sărbătorită la căsuța din Mănăstirea Doamnei, Botoșani, împreună cu tinerii TLDE Botoșani , OFLDE Botoșani și seniorii ALDE Botoșani. Cei mai activi membri ai ALDE au lăsat pentru câteva ore hainele politice și au dialogat sufletește cu copiii care împart iubire la Asociația ”Ne trebuie speranță”.
”Sambata, 23.03.2019, la Botosani am fost alaturi de sufletele copiilor, tinerilor cu Sindrom Down și a familiilor acestora❤❤❤
În fiecare an vocea persoanelor cu Sindrom Down, a celor care trăiesc și lucrează cu ei este tot mai puternică. Toți oamenii care suferă de sindromul Down trebuie să aibă oportunități de a trăi vieți pline de viață, incluse pe o bază completă și egală cu ceilalți, în toate aspectele societății”, a spus Liliana Mincă, președinte al ALDE Botoșani.
Activitatea a fost desfășurată în căsuța Asociatiei Ne Trebuie Speranta împreuna cu:  TLDE Botoșani,  ALDE Botoșani, Pizzeria DejaVu, Cofetăria  CasaDulce, Cofetăria Romarga, MischaKids, voluntarii și profesorii de la Grupul Școlar „Dimitrie Negreanu” și părinți.
Copiii și tinerii cu Sindrom Down au susținut momente artistice și activități sportive împreună cu elevii Grupului Școlar „Dimitrie Negreanu” Botoșani, activități care sunt părți integrante din cadrul Proiectului Educațional de incluziune școlară „Punți de legătura peste prejudecăți”.
”Mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au sprijinit, celor care sunt alături de noi, ne susțin cauza și sunt vocea copiilor, tinerilor cu Sindrom Down și a familiilor acestora în schimbarea atitudinii societății, sprijinind în acest fel dreptul la o viață independentă și incluziune socială”, a precizat Ramona Bolohan, coordonatoarea și sufletul centrului de la Mănăstirea Doamnei.
FELICITARI domnișoarei psihopedagog  Ramona Bolohan, membru ALDE_Botosani și domnului avocat Eduard Luca, presedinte TLDE_BOTOSANI!!!!
Dumnezeu sa fie alaturi de aceste suflete minunate și părinții lor.

438Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

438Shares