Cel mai tare mesaj de sărbători al unui politician

Fără fraze Copy-Paste, fără cuvinte sforăitoare, fără fățărnicie și diletantism. Cel mai original mesaj de sărbători, adresat de către un politician botoșănenilor, este al candidatuilui ALDE Botoșani pentru Primăria Botoșani. ”Astăzi, mai mult ca în orice zi din an, e momentul cel mai potrivit sa fim pregătiți pentru un nou început!  Vreau ca bucuria și binecuvântarile sărbătorilor sa trăiască în inimile noastre întregul an. Dacă as putea sa ofer un singur lucru în acest an, acesta ar fi o invitație sa te oprești pentru un moment, sa te intorci în inima ta și sa te redescoperi cu adevărat. Indiferent ce zi din an este, hotărăște-te sa aduci armonia, aprecierea și celebrarea miracolului vieții acum! Ca sa ai ceva ce n-ai mai avut, trebuie sa faci ceva ce n-ai mai facut.
Și, ca sa faci ceva ce n-ai mai facut, trebuie sa fii cineva cine n-ai mai fost! Într-o lume care se schimbă de la o zi la alta, plină de incertitudine și solicitări din ce în ce mai complexe, să știi cine ești, să ai mintea clară, să îi înțelegi pe ceilalți și să gândești altfel nu mai constituie doar un lux destinat doar celor care văd sens în evoluție și schimbare, ci a devenit o necesitate.
Alege să faci ceva pentru tine și hai să fim mai mulți noi cei care nu doar rămân cu greu pe linia de plutire, ci respiră, prosperă și trăiesc, creează în fiecare moment un viitor de succes!

La mulți ani, dragii mei botoșăneni!
In 2019 împreună pentru succes!”, sunt cuvintele lui Liviu Rădășanu, Președinte ALDE Municipiul Botoșani.

49Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

49Shares