Cu un SMS sau o donație o poți salva pe Rebecca. Și tu poți fi un bun creștin

Cu un SMS trimis la 8832 până pe 15 aprilie poți contribui la salvarea unei fetițe. Micuța Rebecca, în vârstă de numai 12 ani, în urma unui control, a fost diagnosticată cu scolioză gravă.  Așa au început drumurile grele și obositoare pe la diferiți medici de specialitate din Romania. În urma investigațiilor medicale, i s-a recomandat ședinte de kinetoterapie și purtarea unui corset Milwaukee. După o periodă de tratament și recuperare, rezultatele nu au fost cele așteptate de către familia Rebeccăi. Medicul specialist i-a recomandat interventia chirurgicală. Părinții au decis într-un final să  meargă cu Rebecca la linik und Poliklinik Klinikumrechts der Isar der Munchem – la  doctorul Heiko Koller. Însă costurile (46500 euro) sunt foarte mari și depășesc cu mult posibilitatile parintilor. De aceea, vin cu marea rugăminte de a- i sprijini în acestă grea încercare.

Va multumesc din suflet!

Este greu de înțeles cum boala poate fi un semn al purtării de grijă a lui Dumnezeu pentru noi – dar nu și atunci când înțelegem corect relația ce există între trup si suflet. Sfântul Ambrozie de la Mănăstirea Optina a vorbit despre aceasta într-o scrisoare către o mamă, al cărei copil era foarte bolnav:”Nu trebuie să uităm că trăim într-o epocă sofisticată, chiar și copilașii sunt vătămați duhovnicește de ceea ce văd sau aud. Prin urmare, este nevoie de curățire, iar aceasta se realizează numai prin suferința trupească… trebuie să înțelegem că desfătarea raiului se dă numai celui ce acceptă suferința”
Sfinții Parinți ne învață, de asemenea, că boala este o cale de a imita suferința martirilor. îngăduită de Domnul – atunci când El vede că boala e mai de trebuinţă ca sănătatea pentru mântuire. Chiar și pentru cei mai credincioși este greu să  accepte suferința ca metodă pedagogică de vindecare sufletească, dar cu atât mai greu pentru un copil cu suflet neprihănit.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Toma) al copilului pentru care faceți donatia!

Pana in prezent s-au trimis 2050 SMS-uri a cate 2 euro

* Numarul de SMS 8832 este valabil in perioada 01 Aprilie 2019-15 Aprilie 2019. Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Telekom ,Orange si Digi Mobil, pentru cartele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartelele preplatite, in reteaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Numar oferit gratuit cu sprijinul Asociatiei Salvează o inimă

*Suma de pe site la SMS este adaugata manual.

Campania a început în data de: 20.03.2019

Nume: Toma
Prenume: Rebecca
Vârsta: 12 ani
Suma necesara: 46.500 de euro

Diagnostic: scolioză de 62 cu 40 Cobb in luna august 2018( Scolioză în formă de S)

Operatia se va efectua la clinica: Klinik und Poliklinik Klinikum rechts der Isar der Munchem – la domnul dr Heiko Koller.

174Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

174Shares