De Buna Vestire – veste bună pentru Botoșani, de vreo 70 de milioane de euro

PROIECTE DE 70 DE MILIOANE DE EURO PENTRU BOTOȘANI

Am observat cu plăcere, de-a lungul timpului, inclusiv din comentariile și întrebările de pe rețelele de socializare, interesul botoșănenilor privind rezolvarea problemelor cu care se confruntă orașul și perspectivele noastre de dezvoltare.

Sunt bucuros să vă anunț că numai în ședința extraordinară a Consiliului Local pe care am convocat-o astăzi, de Buna Vestire, s-au votat proiecte de investiții pentru municipiul nostru însumând peste 62 de milioane de euro. Împreună cu proiectele votate în ședința extraordinară anterioară, valoarea investițiilor aprobate depășește 70 de milioane de euro.

Concret, vorbim, printre altele, de reabilitarea căii de rulare pentru tramvai, de achiziția de vagoane noi, silențioase, pentru transportul în comun pe ambele trasee din oraș (101 și 102), de reabilitarea și modernizarea Grupului Școlar Petru Rareș, ca și a Grădiniței nr. 22 sau de amenajarea sau îmbunătățirea a trei zone de recreere, inclusiv pe Strada Vârnav, în zona centrală.

Dragii mei, vă garantez că, indiferent de piedici, de probleme, de ingerințe politice sau de altă natură, orașul nostru se dezvoltă și va continua să se dezvolte și în anii următori.

Comunicat Cătălin Mugurel Flutur

45Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

45Shares