Deputatul Lupașcu împarte steaguri botoșănenilor de Centenar

Deputatul social democrat Costel Lupașcu îi va vizita pe botoșăneni de ziua Marii Uniri. Acasă la ei. Nu ca să le ceară iar votul. Nu. Acest episod se va rula, în reluare, în 2020. Acum, deputatul va merge la ușile botoșănenilor, în ziua Centenarului, pentru a le spune ”La mulți ani” și pentru a-i cadorisi cu steaguri tricolor. Parlamentarul, cel mai bine cotat în opțiunile botoșănenilor pesediști pentru o eventuală candidatură la Primărie, vrea, astfel, să-i unească pe locuitorii municipiului.

”La data de 1 decembrie 2018 sărbătorim 100 de ani de la desăvârșirea statului național român, realizat prin unirea provinciilor românești. Reflectând la semnificațiile acestui eveniment, astăzi lansăm campania ,,Iubim tricolorul ’’ fiind dedicată unuia dintre simbolurile naţionale și sărbătoririi Centenarul Marii Uniri. Prin această campanie îmi doresc să îi unim pe botoșăneni sub un simbol important, drapelul național. În acest sens, îi voi vizita pe locuitorii Municipiului Botoșani și voi oferi 250 de steaguri tricolore până pe data de 1 Decembrie. Am ales să fac cadou botoșănenilor Drapelul României deoarece reprezintă trecutul, prezentul şi viitorul ţării și simbolizează întreaga istorie a României! Ca semn al mândriei de a fi român, vă îndemnăm să arboraţi steagul naţional, fie că sunteţi în familie sau la locul de muncă, pentru a sărbători împreună, aşa cum se cuvine, Ziua României!”, a titrat social democratul pe pagina sa de socializare.

Notă: În imagine, deputatul Costel Lupașcu la Marea Adunare Centenară de la Chișinău, care a avut loc la începutul acestui an. De altfel a fost singurul parlamentar botoșănean, vizibil la marele eveniment din Republica Moldova.

18Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18Shares