Inițiativă memorabilă a unui deputat liberal

Inițiativa deputatului Cristian Achiței de a realiza un album foto al județului în prag de Centenar a avut un succes pe măsura simpatiei botoșănenilor față de deputatul liberal.  Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la cabinetul parlamentar al deputatului Cristian Achiței, de la ora 12.30, va avea loc  prezentarea albumului.

”Este încununarea unui proiect de succes, în care s-au implicat zeci de botoșăneni din toate colțurile județului care au dat curs invitației noastre de a ne trimite imagini cu localitățile în care trăiesc.
Sute de fotografii au ajuns astfel să constituie baza de selecție pentru cele 100 de imagini care compun ALBUMUL CENTENAR ”IUBESC JUDEȚUL BOTOȘANI” și pe care le veți putea vedea mâine.
Mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui album, ca și zecilor de mii de botoșăneni care ne-au oferit suport moral pe tot parcursul derulării proiectului, urmărind pas cu pas pe site-ul achiteicristian.ro evoluția demersului nostru, apreciind cu like-uri și distribuind pe rețelele de socializare pozele primite rând pe rând din tot județul”, a spus deputatul PNL Cristian Achiței.

13Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13Shares