Peste 300 de botoșăneni au pus mâna pe lege cu ajutorul OFLDE Botoșani

Începând de astăzi, peste 300 de botoșăneni își cunosc mai bine drepturile cetățenești decât anterior. Pentru că tot atâți botoșăneni au primit câte un exemplar al Constituției, ”legea legilor” din România, odată cu îndemnul de a o răsfoi cu atenție, deoarece în ea vor regăsi soluții la multe dintre nemulțumirile lor sau explicații la situații de Drept și instituționale cu care s-au confruntat anterior. Cunoscându-și drepturile și obligațiile, constituționale, peste 300 de botoșăneni vor afla începând de azi că nimeni nu ar trebui să fie mai presus de lege și că atât instituțiile statului cât și cetățenii au drepturi și obligații ce trebuie respectate ca pe Coran. OFLDE BOTOSANI, la inițiativa organizației de femei OFLDE România, a dăruit cartea de căpătâi a fiecărui român, respectiv Constituția – legea fundamentală a țării în care traim .
„Vă dăruim, cu drag, cartea de căpătâi a fiecărui român, deoarece astăzi este chiar Ziua Constituției – legea fundamentală a țării în care trăim. Aici veți regăsi toate drepturile pe care le aveți, drepturi ce trebuie respectate, și mai trebuie să cunoașteți că nimic nu e mai presus de Constituție sau în afara ei. De aceea, ALDE_BOTOSANI, prin vocea și acțiunile domnului presedinte Călin Popescu Tăriceanu, va garanta întotdeauna respectarea drepturilor și libertăților fiecărui cetățean și, mai mult, va duce în continuare lupta pe care a dus-o și până acum împotriva abuzurilor!”, este mesajul organizației de femei ALDE Botoșani și a celei de tineret.
Acțiuni similare s-au derulat și în alte județe ale țării, în vreme ce în capitală, la București, lidera ALDE Botoșani și vicepreședinte al OFLDE România, Liliana Mincă, împreună cu Norica Nicolai – vicepreședintele grupului ALDE din Parlamentul European, escortate de doamnele liberale din centrul politic al țării, au împărțit Constituții, din centrul Bucureștiului până în Piața Domenii și nu numai, pe Bulevardul Ion Mihalache până spre Kiseleff.

 

144Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

144Shares