VIDEO Daea, ministrul Senchiu Very Much, i-a dus cu preșul pe 35 de deputați europeni. Vezi cum l-a făcut de cacao un botoșănean

Prezent în Parlamentul European pentru o dezbatere pe teme de interes pentru agricultorii din România, ministrul de resort Petre Daea nu a dezmințit guvernul din care cu brio face parte. Ghinionul lui a fost să dea acolo, în Parlamentul European, de un botoșănean, liberal din interes, devenit europarlamentar. Mihai Țurcanu este unul dintre specialiștii în domeniu, e drept, mai puțin specialist decât se crede el, dar mai bun decât mulți alții care încă încurcă țapul cu capra. După ce Daea a bătut câmpii, gâfâind de emoții, dovedit că habar nu avea despre ce se vorbea acolo, gâfâind ca un cîțel dus la injecție, botoșăneanul l-a pus de tot la colț. La colțul rușinii europene. Mai mult chiar, Țurcanu ne-a oferit un video în care este foarte bine surprinsă prostia ministerială și îl transformă pe Daea în Ministrul Bășcăliei. ”Din seria ”cât poate să vorbească șeful de la agricultură fără să spună ceva”, împărtășesc cu voi înregistrarea de ieri din Parlamentul European a Ministrului Petre Daea, din Comisia pentru Agricultură.  Cunoscut deja pentru performanța de a vorbi foarte mult pe lângă subiect, Ministrul Agriculturii #PetreDaea a enumerat cuvinte fără a fi neapărat legate în propoziții, fără a fi neapărat răspuns la întrebările adresate de eurodeputații europeni.  35 de colegi eurodeputați au adresat câte 2-3 întrebări pe teme agricole de interes pentru România și Europa, dar niciuna nu și-a găsit răspunsul. Am adresat și eu câteva întrebări ca de la specialist pe agricultură la alt specialist pe agricultură. Cică voi primi în plic răspunsurile. Altfel, cum încheie și domnia sa discursul, senchiu very much!”, susține Mihai Țurcanu, europarlamentar român, plecat de pe meleaguri botoșănene.

Din seria ”cât poate să vorbească șeful de la agricultură fără să spună ceva”, împărtășesc cu voi înregistrarea de ieri din Parlamentul European a Ministrului Petre Daea, din Comisia pentru Agricultură. Cunoscut deja pentru performanța de a vorbi foarte mult pe lângă subiect, Ministrul Agriculturii #PetreDaea a enumerat cuvinte fără a fi neapărat legate în propoziții, fără a fi neapărat răspuns la întrebările adresate de eurodeputații europeni. 35 de colegi eurodeputați au adresat câte 2-3 întrebări pe teme agricole de interes pentru România și Europa, dar niciuna nu și-a găsit răspunsul. Am adresat și eu câteva întrebări ca de la specialist pe agricultură la alt specialist pe agricultură. Cică voi primi în plic răspunsurile.Vă invit să urmăriți cu atenție discursul domniei sale, #PetreDaea!Altfel, cum încheie și domnia sa discursul, senchiu very much!#GoRomânia!

Publicată de Mihai Ţurcanu pe Joi, 24 ianuarie 2019

73Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

73Shares