VIDEO/FOTO Dinozaurii politici aliați cu Zombi-uteciștii din Brăești au fost trimiși la ghena istoriei de către ALDE Botoșani

Pentru unii politicieni nu doar ziua de 13 este cu ghinion. Pentru doi consilieri locali din comuna Brăești, județul Botoșani, ziua de 14 decembrie este echivalentă cu doliul. Prelungit. ALDE Botoșani i-a exclus din partid, aceștia pierzând calitatea de consilier local. Dinozaurii politici din Brăești sunt Doru Andrici (până vineri lider al organizației locale ALDE, dar pârât de adulter politic cu PNL) și Ioan Ștefănescu în rol de Gică Contra al comunei de dragul limbarniței, dar cunoscut ca fantoma numărul 1 la ALDE. În ce îl privește pe fostul lider al organizației locale ALDE Brăești, încă din martie anul acesta publicația COLUMBO a transmis un semnal de alarmă VIDEO partidului cu privire la șteoalnele în care se scaldă alesul de la Brăești. Mai mult chiar, în iunie, același Andrici a mărturisit publicației amintite că intenționa să renunțe la politică undeva prin luna august. Nu a mai făcut acest lucru, din motive știute doar de el. Și, posibil, de cei de la COLUMBO. Dar asta este altă poveste. Cei doi aldiști se aliaseră în primăvară cu alți tineri supranumiți Zombi-Uteciștii și au încercat să își măsoare nevolnicia cu edilul Ioan Toma. Nesăbuința lor i-a condus atunci către șifonarea publică dureroasă. Pe mâna lor. Că pe mintea lor e greu de spus. În unele grupuri de localnici cu pretenții de politicieni nu bântuie decât…noaptea minții. Dar să revenim la cei ghilotinați politic. ”La ultima ședință de Birou Politic Județean i-am cerut fostului nostru consilier Andrici (n.r. fermierul Doru Andrici) să ne prezinte un raport de activitate și să ne prezinte Biroul Politic de Brăești. Ne-a promis că la următoarea ședință va veni cu acest raport de activitate al dumnealui dar și a celuilalt consilier Ioan Ștefănescu, lucru care nu s-a întâmplat. Și-a depus o demisie, dintr-un anumit punct de vedere este o demisie de onoare. Ca urmare a acestei demisii și a analizei făcute de către Biroul Politic Județean am decis excluderea lui Ioan Ștefănescu era al doilea consilier al nostru și excluderea altor trei persoane care făceau parte din lista de candidați de la alegerile locale din 2016 din comuna Brăești. E vorba de Ilinciuc , Ghiorghiu și Mațincu”, a declarat Liliana Mincă, PREȘEDINTE ALDE Botoșani.
Cu prilejul acțiunii ”Ariel ” la Brăești, liderul și BPJ ALDE Botoșani au înregistrat un alt succes inedit. Se poate spune că ALDE Botoșani a atins culmea organizării și mobilizării politice. Au demis Biroul Politic Brăești și, în aceași zi, au aprobat un nou Birou Politic Local, cu oameni noi, motivați, cunoscuți în comună, hotărâți să demonstreze că vor și pot ajuta localitatea din care fac parte. Noii lideri ai organizației locale sunt Viorica Dăscălescu, Elena Liliana Zahariuc și Valentin Văculișteanu. În aceași zi s-a constituit și organizația locală de femei, coordonată de către Monica Ungureanu.

SURSA: COLUMBO (www.informatorulbt.ro )

170Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

170Shares