Video Interviu cu un mare naist al lumii. Paralelă culturală Botoșani – Republica Moldova

Are peste 40 de ani de activitate în domeniul muzicii. A devenit un ambasador cultural al României în lume. A susținut nenumărate concerte caritabile. A urcat pe scenă, pentru prima dată, la vârsta de 5 ani. A devenit unul dintre naiștii renumiți ai lumii. Nicolae Voiculeț consideră că a avut noroc să devină un nume mondial. Spune că succesul se reduce la o combinație între foarte multă muncă și foarte mult noroc. Vezi înregistrarea video a unei emisiuni realizate de Radio Sputnik, în Republica Moldova. Materialul ne-a fost pus la dispoziție de către Gutierea Prodan, un jurnalist complet și complex al Moldovei de peste Prut. Gutiera Prodan a fost distinsă astăzi cu titlul ”Jurnalistul anului în promovarea culturii din raion”, la Gala laureaților în domeniul culturii – 2018, eveniment susținut de Consiliul Raional Anenii Noi și Ministerul Culturii din Republica Moldova.

În imagine, Gutiera Prodan, unul dintre cei mai activi și mai cunoscuți jurnaliști din Republica Moldova și directorul de la Curierul Satelor, după Marea Adunare Centenară de la Chișinău, din martie 2018. La o plăcintărie în Chișinău, discutând despre valori comune fraților de pe ambele maluri ale Prutului.

Unul din cei mai buni naiști ai lumii, Nicolae Voiculeț, vine la Sputnik Moldova

Nicolae Voiculeţ reprezintă şi promovează România, evidenţiind puterea incredibilă a folclorului şi a autenticităţii româneşti, pe marile scene ale lumii în faţa a numeroase personalităţi, de la preşedinţi de stat şi capete încoronate până la înalte feţe ecleziastice. Invitat: Nicolae Voiculeţ, Naist.

Publicată de Radio Sputnik Moldova pe Vineri, 8 iunie 2018

133Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

133Shares