VIDEO Iordănescu despre naționala de fotbal: tineretul lui Hagi e baza, dacă nu o ia razna, iar Contra se califică dacă nu e huiduit

Prezent la Botoșani, la o ședință de lucru a UNPR, Anghel Iordănescu, fostul selecționer al echipei naționale, a apreciat că România va avea, din nou, echipă națională de fotbal. În anumite condiții. Care țin de talentul lui Hagi, dar și de …indulgența românilor.

Acesta a spus despre Gică Hagi că ” a avut un proiect extraordinar de bun, din punctul meu de vedere. Ocupându-se de acești tineri, zic eu că a mers pe lucrul cel mai bun. Acești tineri au și confirmat prin calificarea la Campionatul European de Tineret. Și atunci trebuie să îi păstrăm, să îi educăm ca să nu o ia razna. Ei vor deveni cu siguranță nucleul de la prima noastră reprezentativă”, a spus Iordănescu. În ce îl privește pe Contra, Iordănescu este de părere că trebuie să ”îl susținem pentru că deocamdată este antrenorul echipei naționale. Cu el s-a pornit la drum în această campanie și eu spun că poate să obțină calificarea. Depinde de noi toți. Dacă o să tăbărâm pe ei după fiecare meci și nu o să avem încredere în ei, s-ar putea să ratăm. Eu cred în această generație și cred în această echipă”.

31Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

31Shares