WOW Exclusiv – unionistul candidat independent la europarlamentare:”Nu vrem să mai stăm în genunchi, ajunge cu sistemul mafiot de la București și Chișinău”

Unul dintre cei mai celebri unioniști ai românilor de pretutindeni, candidează independent la Parlamentul European. George Simion, sau ”un prieten drag de cauză” (cum îi place lui să-mi spună), a demarat o caravană de strângere de semnături în toată țara pentru a candida. Mâine va fi la Botoșani. În imaginea de mai jos puteți vedea zilele în care microbuzul tricolor va poposi în celelalte județe. Acesta a acceptat să ne împărtășească nouă și prin noi tuturor românilor câteva dintre motivele determinării sale și obiectivele pe care echipa sa și le-a propus după ce românii îl vor vota.
Românii din Harghita și Covasna abandonați UDMR-ului
”Avem o candidatură independentă, care vrea să-i reprezinte pe românii care nu au o voce și o reprezentare politică în acest moment – cauza reîntregirii neamului, Chișinăul și toată Republica Moldova, Cernăuțiul, Bugeacul, Timocul, Voievodina și toți acești etnici români care nu au drept de vot și nu reprezintă o miză pentru politicienii români, după cum nu reprezintă o miză nici românii din Harghita și Covasna care sunt pur și simplu abandonați în mâna UDMR-ului, acolo, în centru țării. Și de multe ori ajung să se simtă străini în propria țară”, a spus George Simion.
Caravana România mare în Europa și George-microbuzul tricolor
George Simion are nevoie de 100 de mii de semnături și speră că românii din toată țara i le vor acorda, chiar dacă unii dintre ei au poate simpatii politice. ”Venim să colectăm semnături în toate localitățile țării și facem un apel la toți românii să sprijine cauza celor fără voce, fără reprezentare politică. Clasa politică actuală ne impune un număr enorm de semnături pentru a putea candida, 100.000 de semnături. De asta până la mijlocul lunii martie mergem cu microbuzul tricolor, inscripționat cu sloganul ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA, în toată țara. Mâine vom fi la ora 17.00 în Botoșani, pe Pietonalul Unirii și acolo sper să avem un punct permanent pe cre să-l asigurăm cu voluntari ai campaniei, voluntari din mișcarea unionistă. Chiar dacă nu votează cu candidatul independent George Simion, o să îi rog pe toți românii să își dea semnătura pentru a asigura accesul democratic la alegeri”, a explicat George Simion, unionistul despre care cu siguranță generațiile viitoare vor citi în cronicile despre actualele vremuri sau în cărțile de istorie.
Cu Moldova în suflet, cu Bucovina pe buze, de mână cu celelalte surori înstrăinate
”Eu acum sunt în drum spre Cernăuți. Campania noastră este și despre românii din nordul Bucovinei. Acolo se comemorează masacrul de la Lunca, o pagină neagră a istoriei românești, care nu este cunoscută, din păcate. Acțiunea este susținută de cunoscuta primăriță Elena Nandriș. Dumneaei, totodată, este și una dintre susținătoarele campaniei noastre pentru candidatura independentă la Parlamentul European. Într-adevăr, o doamnă de aur a românismului. Dacă despre Fântâna Albă se mai cunoaște câte puțin, despre masacrul de la Lunca nu am văzut istoricii vorbind despre asta. Îi vedem mereu că vorbesc despre alții, dar despre durerea poporului român nu. Nu se mai face istorie în școli. Trăim vremuri în care am ajuns să ne vindem singuri pământurile, să ne omorâm singuri animalele , vremuri în care refuzăm să luăm ce e al nostru. Vrem o Românie care să fie mare și demnă în Europa. Vrem să stăm în picioare nu în genunchi. Dacă actuala clasă politică nu ne reprezintă, e timpul să luăm noi frâiele în mâini și să ne batem pentru interesele românilor”, este îndemnul lui George Simion pentru toți românii.
Unirea și românismul mai presus de satanicele interese politice
Pentru a-și atinge obiectivul propus, George nu acționează după inspirația de moment sau la noroc. Totul este bine organizat, în detaliu, cu implicarea tot mai multor voluntari. ”Nu e prematur să vorbim despre ce ne dorim să promovăm și să facem în Parlamentul European dacă George Simion va fi votat. Totul este organizat, planificat. De la primul graffiti, Basarabia e România, pe care l-am scris pe drumurile țării, până la televiziunea pe care am pornit-o la Chișinău și la zecile de mii de frați basarabeni pe care i-am adus în România în programul ”Cunoaște-ți țara”, sau sute de alte acțiuni. Am construit zi de zi și asta ar fi o urmare concretă, prezența în Parlamentul European a Mișcării Unioniste și a mesajului unionist. Vom face totul pentru internaționalizarea subiectului reîntregirii noastre naționale, a anulării consecințelor pactului Ribbentrop – Molotov. Apoi vom lupta pentru respectarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, pentru potențarea rolului diasporeiîn soarta României și vrem să avem o voce a diasporei în Parlamentul European. Vrem ca diaspora să ridice țara. Nu în ultimul rând, o să ne luptăm cu tot ce înseamnă acest sistem post-comunist, acest sistem de privilegiați care nu are niciun alt scop pentru țara noastră decât să-și păstreze privilegiile. De asta nu avem proiect de țară. Deci avem patru repere majore, reunirea, drepturi pentru comunitățile istorice și pentru Harghita și Covasna, implicarea diasporei și lupta cu acest sistem de privilegiați, acest sistem mafiot care este același la București și la Chișinău”, ne-a mai spus George Simion.

Marian MOROȘAN

redactia@curierulsatelor.ro

69Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

69Shares